66A Jalan Besar, 31100
Sungai Siput(u) Perak.
Malaysia.
+60194331945

Frequently Asked Questions

Sila baca FAQ sebelum membuat pertanyaan.

Berapa kos penghantaran?

Kos penghantaran akan di kira secara automatik didalam website sebelum anda melakukan pembayaran. Pengiraan mengikut lokasi anda. Untuk makluman Kami menggunakan perkhidmatan J&T, Ninja Van dan Easy Parcel (Luar Negara) Perkhidmatan COD juga kami sediakan.

Sekiranya ingin memesan, bagaimana pembayaran melalui website?

Kami menggunakan sistem online bankin dan anda juga boleh menggunakan kredit kad, debit kad & prepaid kad. Berita gembira, sekiranya anda tidak mempunyai mana-mana online sistem, pihak kami menyediakan perkhidmatan, sampai barang baru bayar (COD). Dengan adanya sistem ini anda hanya perlu membuat pesanan seperti biasa dan apabila tiba pada ruangan pembayaran anda pilih bayaran secara COD.

Berapa lama barang akan sampai?

Untuk Malaysia biasanya mengambil masa 2 ke 3 hari bekerja, manakala untuk pesanan luar negara proses mengambil masa 7 ke10 hari bekerja. Walau bagaimanapun ianya bergantung kepada syarikat shipping yang beroperasi.

Adakah setiap rawatan mempunyai jaminan 100%?

Rawatan yang kita jalankan berlandaskan Al-Quran dan Tradisional Melayu. Sebaiknya sebagai seorang islam kita haruskan meletakkan sandaran sepenuhnya kepada Allah swt sahaja supaya kita tidak terjerumus ke dalam lembah syirik tersembunyi. Rawatan Ini adalah jalan tawakal atau alternatif sahaja.

Sebelum mendapatkan rawatan anda dinasihatkan berhubung dengan perawat terlebih dahulu. Di mana perawat akan melakukan imbasan / scan akan tahap kejayaan rawatan akan anda lakukan.

Adakah mempunyai jaminan Wang di kembalikan jika rawatan tidak berjaya?

Sekiranya anda mengikuti nasihat serta pantuan yang diberikan dengan baik, pihak perawat tidak teragak-agak untuk mengembalikan wang rawatan yang telah anda bayar.

Bagaiman jika barang yang saya beli tidak memberi kesan?

Untuk makluman anda, belum ada lagi mereka yang memiliki barang mistik dari kita yang tidak mempunyai kesan atau tindak balas. Kesemua barang yang asli pasti memberi kesan kepada penggunanya.

Siapakah Perawat Jejak Panglima?

Untuk mengenali perawat , anda boleh terus menonton misteri nusantara TV3 pada Video dibawah. Nama beliau adalah Ahmad Kamal bin Saharuddin.

 

Saya ingin hadir ke pusat rawatan bagaimana caranya?

Sila lakukan temujani sebelum hadir ke pusat rawatan. Untuk makluman, kita mempunyai syarat tertentu sebelum melakukan rawatan. Sebagai contoh sekiranya anda mahu menjalani rawatan sihir, salah satu syarat. Anda perlu membawa daun pandan bersama. Jadi sebab itulah kita nasihat supaya menghubungi sebelum hadir.

Hubungi

    Message box text