PUSAT RAWATAN ALTERNATIF (JAUH & DEKAT)

bomoh malaysia

Assalammualaikum / salam sejahtera, kami mengharapkan anda berada didalam keadaan yang baik-baik sahaja, untuk makluman, pusat penawar kami menjalan 2 kaedah penawar diantaranya penawar Jarak dekat dan penawar jarak jauh. Untuk penawar jarak dekat anda dikehendaki datang kemana-mana cawangan berhampiran untuk sesi penawar atau kami hadir ke tempat anda, manakala untuk penawar jarak jauh pula anda tidak perlu hadir hanya perlu menghubungi melalui telefon. Walaubagaimana pun bukan semua penawar mampu diselesaikan dengan cara jarak jauh.

 

Penawar Jarak dekat
Sebaik-baiknya sebelum anda hadir hubungilah kami terlebih dahulu, kerana terdapat beberapa barang yang perlu anda bawa bersama sewaktu penawar dijalankan. Hubungilah kami untuk mengetahui barangan yang sesuai dibawa untuk setiap penyakit yang anda alami.

 

Penawar Kerumah
Kami juga ada menjalankan penawar kerumah terutamanya bagi mereka yang tidak berkemampuan serta uzur untuk hadir ke pusat penawar kami. Tidak kisahlah sejauh mana anda tinggal insallah kami akan hadir Hubungi untuk temujanji.

 

Penawar Jarak Jauh
Untuk menjalankan penawar jarak jauh, anda perlu mempunyai sebuah telifon dimana ianya akan digunakan sewaktu sesi penawar. penawar jarak jauh boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja. penawar-penawar kecemasan seperti Histeria dan kerasukan boleh dijalankan secara jarak jauh sebenarnya. Apa yang perlu dilakukan hanyalah menghubungi pihak kami lalu menceritakan apa-apa permasalan atau penyakit yang anda hadapi atau orang lain. Kemudian pihak kami akan memberi kaedah serta barangan yang diperlukan sewaktu proses ingin dijalankan. 

 

Tidak perlulah rasanya sekiranya kami menyenaraikan segala bentuk penawar yang dijalankani.Berhubunglah secara terus dengan kami, insallah setiap penyakit ada ubatnya mahu yang ghaib ataupun yang Nyata.

Mister Nusantara TV3 & MHI

https://youtu.be/aUaMk9qIhj8https://youtu.be/oLD2U0O6UAEhttps://youtu.be/3WpQEa5jzfYhttps://youtu.be/rsS9WfpPpGg