Teknik Berhubung dengan Alam Ghaib

Teknik Berbubung Dengan Alam Ghaib (RM 50)


1

KOD: ALAM GHAIB
Gambar Hiasan

GAMBARAN


Anda akan diajar kaedah untuk berinteraksi atau bercakap dengan alam ghaib,dengan cara yang paling mudah ,berhasil dan berkesan,teknik ini tidak memerlukan peralatan seperti kemiyan,limau,keris pusaka,sirih,kain kuning,pulut kuning,setanggi,ayam panggang,telur.jarum, dan lain-lain sebagaimana peralatan yang digunakan oleh bomoh-bomoh atau pawang-pawang.Teknik ini juga,tidak memerlukan tempat-tempat yang sunyi,gelap dan dianggap keramat.Anda boleh lakukanya di rumah bersama rakan-rakan anda dalam masa yang amat singkat.Ia langsung tidak melibatkan proses “MENURUN”!

Kaedah yang diberikan amat mudah bagi mereka yang berminat untuk berhubung atau bercakap dengan mahluk ghaib tambahan pula,mereka lemah semangat dan terlalu takut kepada hantu atau benda-benda ghaib.Kaedah yang saya berikan amat bersesuaian dan selamat 200%.

 

"DALAM SEHARI SAHAJA ANDA SUDAH BOLEH BERHUBUNG DENGAN ALAM GHAIB"
DIJAMIN 100 % SEKIRANYA GAGAL WANG ANDA DIKEMBALIKAN

 

Untuk makluman Tuan,teknik ini langsung tidak boleh membawa kesan sampingan seperti meracau,histeria,diganggu makhluk halus, dan lain-lain.Ianya satu kaedah yang selamat dan berkesan.Teknik ini merupakan cara yang paling ringkas dan mudah,dalam masa 1 hari sahaja anda sudah mampu berhubung dengan alam ghaib! tidak memerlukan kaedah yang sukar dan rumit.

Perlu diingatkan bahawa ini bukan satu penipuan,jika anda muskil anda boleh terus menghubungi saya dan datang sendiri ke kediaman saya.Selama 4 tahun kedah ini digunakan  belum pernah lagi ada sesiapa yang merungut dan mengadu diganggu.Malah mengucapkan terima kasih. Teknik ini tidak mampun membuat anda terkejut dan takut! 200% selamat !!!

Anda tidak perlu takut kepada benda-benda halus,kerana meraka tidak mampu berbuat apa-apa pada kita,jika anda tahu rahsia selok belok tentang alamnya.Teknik ini juga adalah hasil dari penerokaan saya ke alam ghaib.Ini lah masa yang di nanti-nantikan. Semua persoalan dan tanda tanya akan terjawab ibarat seperti kita bercakap dengan manusia… memang menakjubkan!

Teknik yang diberikan tidak menyalahi disisi agama,mahupun akidah,Ia hanyalah cara untuk kita berhubung dengan alam ghaib bukan untuk bersahabat atau menjadi benda suruhan kita.Saya telah membuat rujukan dengan beberapa orang ustaz yang juga ahli-ahli agama yang bijak pandai mereka tidak menyatakan teknik ini salah disisi agama. kata mereka "Syrik boleh berlaku dimana-mana ,berhubung tidak salah,yang salah mempertuhankan mereka" jadi terbuktilah berhubung dengan alam ghaib tidak menyalahi disisi agama,semuanya terletak pada anda sendiri.

 

51
52
53
54
SYILING LAMA DARI ALAM GHAIB
BUNGA PERTAMA YANG SAYA MILIKI DARI ALAM GHAIB
GELIGA LIPAN INI SAYA MILIKI DARI ALAM GHAIB
BUNGA INI SERING DIHANTAR KEPADA SAYA ATAS TUJUAN TERTENTU

 

Teknik dan rahsia ini terbukti 100% berkesan,dan sekiranya anda tidak berjaya wang anda akan dikembalikan!!

Sekiranya anda mempunyai beberapa soalan anda boleh terus hubungi saya di 019-4331945 atau emailkan ke pertanyaan@alamghaib.com.Sekian.

HARGA

 

7

 

CARA MENDAPATKANNYA

1) Masukkan duit RM............... terlebih dahulu kedalam Akauan yang tertera dibawah , kemudian sms

<KOD> <TOTAL (RM)><BANKER><DATE(HH:MM:SS)><NAMA PENUH><NAMA IBU> <ALAMAT>
DAN SMS KE 019-5450010

2) Barang anda akan dihantar menggunakan POS EXPRESS.Penghantaran memakan masa selama 2 hari bekerja.

3) Segala persoalan urusan penghantaran dan tracking number,boleh terus menghubungi 0195450010 .

4) Anda boleh MMS atau Emailkan bukti pembayaran anda di pembayaran@alamghaib.com atau 0195450010.

 

Price: MYR50.00

Shipping: MYR0.00

LoadingUpdating...